Sinterklaasje kom maar binnen…

Ook in het Odensehuis ging de sinterklaasviering niet ongemerkt voorbij. Op maandag 2 december was er een grote opkomst: bezoekers, mantelzorgers, gastvrouwen/heren, bestuur en belangstellenden. Onder het genot van warme chocolademelk met slagroom en dikke speculaas zat iedereen in een grote kring vol verwachting te wachten op Sint en Piet. En toen was het zover, “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht…….” werd uit volle borst meegezongen.

Mantelzorgers in het Odensezonnetje

Sint had voor elke bezoeker een warm woord en wist precies waar iedereen goed in is en veel plezier aan beleefd. Dat zorgde voor menig glimlach op het gezicht!  Sint sprak indrukwekkende woorden tot de mantelzorgers en zette die zo ook in het Odensezonnetje.

 

…het Odensesjoeltoernooi! 

’s Middags werd in 3 groepen gestreden om de eer. Iedereen werd heel fanatiek en deed enorm zijn best om de hoogste score te behalen. Het was enorm gezellig om iedereen bij de sjoelbak te zien genieten van het spel en samenzijn.

Vrijwilligers naar de film

En of dat allemaal nog niet genoeg was; ’s avonds werden de vrijwilligers getrakteerd op een avondje uit. In Landvast, Alblasserdam werd de film ‘Kapsalon Romy’ met z’n allen bekeken.

Kortom, het was een geweldig fijne en gezellige Odensedag!