Odensehuis nieuws (maart 2021)

In het Odensehuis was er de afgelopen week weer veel te beleven.
Ons terras is aangelegd; we kunnen de lente- en zomerperiode op 1.5m afstand van elkaar gaan genieten van het mooie weer. De komende tijd staat de tuin nog in de planning, we willen een beleeftuin maken waar bezoekers bloemen kunnen plukken en plezier beleven.
Dank aan allen die het terras mogelijk hebben gemaakt!

Film-opname: donderdag en dinsdag zijn er opnames gemaakt door RTV Papendrecht. Zij maken een korte impressie van “Een dag in het Odensehuis”. In het filmpje is een interview met een bezoeker, mantelzorger en gastheer verwerkt. We gaan eerst de film met elkaar bekijken en vanaf  april is hij te zien op onze site en wordt hij uitgezonden door RTV Papendrecht.

Vogelhuisjes Het is voorjaar en met alle gedachten over ons tuintje hebben we hout voor vogelhuisjes geschonken gekregen. Dank daarvoor! De huisjes zijn vakkundig in elkaar gezet door een spontaan ontstaan klusteam. Natuurlijk komen er een paar vogelhuisjes in onze tuin te hangen.

Knutselen:  Met de Pasen in het vooruitzicht zijn we ook begonnen met paasknutselen. Dinsdag zijn er grappige paashaasjes gemaakt, dat was nog een precies klusje. Vrolijk ging iedereen met een gezellige paashaas naar huis.
De komende week staan er meer gezellige paas-activiteiten zoals voorjaarsbloemstuk maken, eieren verven, knutselen op het programma.

Nieuwe vrijwilligers: we zijn heel erg blij dat een aantal mensen positief hebben gereageerd op onze oproep voor nieuwe vrijwilligers.